Vi har uppdaterat vår webbplats och bytt system för medlemsregister. För att logga in som medlem behöver du skapa ett nytt lösenord. Du måste ha en registrerad e-postadress hos Sverof. Är du osäker på dina medlemsuppgifter, mejla kansli@sverof.se.

AROS återstartar – Inbjudan till nätverksträff i Uppsala

Framgångarna avlöser varandra för de akademiska militära sällskapen runtom i Sverige. Det står nu klart att Akademiska Reservofficerssällskapet i Uppsala (AROS) återstartar efter ett antal år i vila! Den 25 maj bjuder Sverof och AROS in till en föreläsning och nätverksträff för alla studenter och alumner med militär bakgrund vid Uppsala universitet. Föreläsare är Matilda Karlsson, ansvarig för internationella relationer på Säkerhets- och försvarsföretagen (SOFF).

Observera att anmälan är obligatorisk! Information om anmälningsförfarandet finns i eventets inbjudan.

Nyligen återstartade AOS i Stockholm och sedan tidigare finns LAOS i Lund och LinAOS i Linköping etablerade. Genom AROS uppstår nu ytterligare en möjlighet för akademiker och studenter med militär bakgrund att nätverka i olika former. I återstarten har förutom ett stort antal drivna studenter i Uppsala också AROS-alumner varit engagerade, vilka bidragit med bland annat erfarenheter och kunskaper från AROS aktiva tid. Sverof har haft en samordnande roll i processen.

AROS har konstituerande möte i Uppsala den 4 maj 2022.

Inbjudan med information om anmälningsförfarande finns här.

Kontaktperson

Anton Kindlund

Rekryterings- och kommunikationschef
anton.kindlund@sverof.se
076-309 84 03

Aktuellt

Nyhetsarkiv
Läs mer
11 mars 2023

Reservofficerare söks till internationell utbildning vid Nato School Oberammergau

Läs mer
10 mars 2023

Idrottande RO sökes till tävlingar i Finland

Läs mer
26 februari 2023

Handlingar tillgängliga inför årets förbundsmöte