Sverof och Försvarsmakten i samarbete

Sverof och Försvarsmakten samarbetar sedan 2020

Sverof och Försvarsmakten tecknade i september 2020 ett historiskt samarbetsavtal. Syftet med avtalet är att gemensamt verka för att attrahera, rekrytera och utveckla fler reservofficerare. En del i arbetet är den undersökning som våren 2021 har skickats ut till cirka 4000 reservofficerare. Undersökningen är sammansatt av Försvarsmakten och Sverof i samarbete och syftar mot att skapa en mer högupplöst uppfattning om nuläget. Undersökningen kommer att ligga till grund för det fortsatta arbetet de kommande åren som i sin tur fokuserar på individens resa genom systemet. Som ett led i detta erbjuder Sverof de som tecknar medlemskap innan utgången av maj en möjlighet att välja en produkt från vår webbshop samt en exklusiv rabattkod på den populära ”Beredskapsboxen”. 

Är du befintlig medlem och har betalat medlemsavgift för 2021 erhåller du 50% rabatt på en artikel i webbshopen samt en rabattkod på ”Beredskapsboxen” genom att logga in på ditt användarkonto på Sverofs hemsida.

Bli medlem i Sverof

Du som medlem får tillgång till intressanta aktiviteter och nätverk, möjlighet att gå kurser och delta i utbildningar. När du tjänstgör har du möjlighet till fackligt stöd via Förbundet Reservofficerarna och är via medlemskapet i Sverof organiserat en del av Sveriges reservofficersrörelse.

 

Sverof – Sveriges Reservofficerare är till för reservofficerare i Armén, Flygvapnet och Amfibiekåren. Förbundet tillhör frivilligrörelsen genom anslutning till Försvarsutbildarna och bildades 1924. Sverof har drygt 1 500 medlemmar med lokalavdelningar runt om i Sverige. Förbundet är medlem i det fackliga Förbundet Reservofficerarna, ett av Sacos 23 medlemsförbund. Sverof ingår i The Interallied Confederation of Reserve Officers (CIOR) som är världens största reservofficersorganisation omfattande 1,2 miljoner reservofficerare.

Som medlem i Sverof får du bland annat:

Reservofficer i Flottan?
Besök SFRO – Svenska Flottans
Reservofficersförbund

Secured By miniOrange