Sverof inleder samarbete med Militärrabatt

Logga in här för instruktioner om hur du som Sverofmedlem registrerar dig hos Militärrabatt.

Sverof fortsätter att arbeta för att förbättra organisationens medlemsförmåner och kan idag presentera ett nytt samarbete. Samtliga medlemmar i Sverof kommer från och med nu att kunna ta del av Militärrabatts förmånliga erbjudanden.

– Det känns förstås roligt och värdefullt att våra medlemmar nu kan få rabatter i vardagen på allt från bilhyra till frisörbesök, säger Anton Kindlund, projektledare på Sverof. Detta samarbete kompletterar och breddar våra tidigare medlemsförmåner på ett bra sätt!

Militärrabatt tillhandahåller erbjudanden från aktörer inom en rad områden som till exempel resor, kläder och hälsa. Exempelvis ges 100 kronor rabatt på besiktning hos Bilprovningen och 12 % rabatt på boende hos First Hotels. Man bör inte heller missa lokala erbjudanden som finns runtom i landet på bland annat restauranger.

– Sveriges reservofficerare utgör en viktig del av totalförsvaret och det känns självklart kul att vi nu kan erbjuda Sverofs medlemmar våra rabatter, säger Petra Broberg på Militärrabatt.

Medlemskortet är i första hand digitalt och hittas i Militärrabatts app, men det går också att få ett fysiskt kort för den som önskar det.

Logga in här för instruktioner om hur du som Sverofmedlem registrerar dig hos Militärrabatt.

Ännu inte medlem i Sverof? Klicka här för att bli medlem redan idag!

Här kan du läsa mer om Militärrabatt.

Lämna en kommentar

Secured By miniOrange