Köpvillkor

Våra produkter och priser

Alla priser i webbutiken, på webbplatsen och i annonser är i SEK. Sverof med bifirma Förbundet Sveriges Reservofficerare (hädan efter benämnt Sverof) är momsbefriat så det tillkommer ingen moms. Vi reserverar oss mot eventuella felaktigheter som kan finnas i text eller pris. För att handla hos oss måste du vara över 18 år och vara medlem i Sverof.     

Betalsätt

Betalning av medlemskap kan ske på tre sätt: kort (via vår betalningsleverantör Stripe), Swish och via faktura med OCR nummer.

Betalning av produkter och tjänster i webshoppen kan ske via två betalningssätt kort eller Swish

Leverans- och fraktvillkor
Vi packar och skickar varorna till dig inom en arbetsvecka efter att vi erhållit betalning. Frakt debiteras normalt med portokostnad för brev eller paket samt, i förekommande fall. emballage.

Paket som inte hämtats ut hos ombud:
Paket returneras till oss efter 14 dagar. Har ditt paket returnerats till oss kan kontakta oss för ny leverans. Du måste då betala ny frakt för din försändelse. För outlösta paket som gått i retur till oss och där kunden ångrat sitt köp, debiteras en returavgift på 100 kr samt eventuella fraktavgifter.

Ångerrätt och reklamationer
Sverof följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer för produkter och tjänster. För betalning av medlemskap tillämpas ingen ångerrätt.

Ångerrätt
Om du ångrar köpet och vill lämna tillbaka varan erbjuder vi 20 dagars öppet köp. Vid oanvänd vara och obruten förpackning återbetalar vi hela varuvärdet. Om du använt produkten och Sverof anser att det skett en värdeminskning (t.ex. på grund av bruten förpackning) har vi möjlighet att göra ett avdrag i relation till värdeminskningen när vi återbetalar dina pengar. Vi informerar naturligtvis om detta i samband med returen. 

Du som kund står för returfrakten till oss.

Returadress: 
Sverof, Karlavägen 65, 2 tr, 114 49 Stockholm

Reklamationer
Om en vara är felaktig eller transportskadad ska du alltid kontakta oss så snart felet upptäckts och alltid innan en retur. Skriv ett mejl till kansli@sverof.se och ange felet så får du hjälp med retur och eller makulering av köpet. Sverof står för returfrakten och vi ersätter dig med ny vara alternativt återbetalar dina pengar. Vi återbetalar pengar för returer och godkända reklamationer inom 30 dagar.

Personuppgifter 
Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får del av när du besöker vår hemsida eller köper våra produkter kommer att behandlas av oss i egenskap av personuppgiftsansvarig eller av våra samarbetspartners i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning och vår Integritetspolicy.

Vi på Sverof värnar om dig som medlem och kund, vilket bland annat innebär att vi hanterar dina personuppgifter på ett sätt som tar hänsyn till din integritet. I vår integritetspolicy beskrivs vilka personuppgifter vi samlar in från dig samt hur vi använder dessa uppgifter. Integritetspolicyn beskriver även dina rättigheter gentemot oss och hur du kan göra dina rättigheter gällande.