Vi har uppdaterat vår webbplats och bytt system för medlemsregister. För att logga in som medlem behöver du skapa ett nytt lösenord. Du måste ha en registrerad e-postadress hos Sverof. Är du osäker på dina medlemsuppgifter, mejla kansli@sverof.se.

evenemang

Här hittar du evenemang som arrangeras av Sverof centralt. Kom ihåg att många event också sker i lokalavdelningarna runtom i Sverige. Du hittar deras respektive kalendarium under sidan Lokalavdelningar. Ta chansen att utöka ditt nätverk under trevliga former.

Välkommen till våra arrangemang!

Sverofs centrala evenemang

25
maj

Föreläsning och after work för Uppsalastudenter

25 maj 2022, kl 17:30

INBJUDAN
Stad: Uppsala

Vi bjuder in alla studenter med militär bakgrund i Uppsala till en after work, föreläsning och nätverksträff. Under kvällen får du mer information om hur du går med i det helt nyligen återstartade AROS, som är det akademiska militära sällskapet i Uppsala.

Föreläsare är Matilda Karlsson, projektledare på Säkerhets- och försvarsföretagen, som har bred och djup kunskap om försvarssektorn på både internationell och nationell nivå.

14
jun

Föreläsning och seminarium med Försvarshögskolan

14 juni 2022, kl 18:30

INBJUDAN
Stad: Stockholm (möjlighet finns att också närvara digitalt)

Försvarshögskolan i Karlstad har genomfört en pilotstudie med fokus på reservofficersutbildningen. Den 14 juni kommer forskarna Johan Österberg och Emma Oskarsson till Stockholm för att presentera resultaten. De kommer också att leda en diskussion om aktuella frågor kopplat till reservofficersutbildningen.

Observera att anmälan är obligatorisk och länk kommer att skickas ut till dem som närvarar digitalt. Fika serveras till dem som är på plats under föreläsningen. Välkomna!

Anmälningsförfarande och mer information finns i inbjudan ovan.