Vi har uppdaterat vår webbplats och bytt system för medlemsregister. För att logga in som medlem behöver du skapa ett nytt lösenord. Du måste ha en registrerad e-postadress hos Sverof. Är du osäker på dina medlemsuppgifter, mejla kansli@sverof.se.

evenemang

Här hittar du evenemang som arrangeras av Sverof centralt. Kom ihåg att många event också sker i lokalavdelningarna runtom i Sverige. Du hittar deras respektive kalendarium under sidan Lokalavdelningar. Ta chansen att utöka ditt nätverk under trevliga former.

Välkommen till våra arrangemang!

Sverofs centrala evenemang

8
okt

Älglufsträning

8 oktober 2022, kl 17:00
Läs mer!

Stad: Boden

Det här är en del i vår träningssatsning inför Försvarsmaktsvasan 2024. Du hittar med information om träningspasset här.

Välkommen att träna med oss!

7
nov

Vallautbildning och längdskidträff

7 november 2022, kl 19:00
Inbjudan i PDF-format

Stad: Stockholm
Länk till anmälan (görs senast 1 november)

I samarbete med Alewalds arrangerar vi en medlemsträff med fokus på längdåkning. Det blir utbildning i vallning, information om utrustning och inte minst – och det är kanske det bästa – möjlighet att köpa längdskidor och längdutrustning till 20 % rabatt (gäller endast ordinarie priser). Vi har butiken och Alewalds proffsiga säljare helt för oss själva! Alewaldsteamet är vana att ge service åt åkare på hela skalan, alltifrån dem som är helt nya till sporten och kanske bara är nyfikna och vill veta mer till elitåkare. Kom förbi, lyssna och lär dig något nytt!

Det går utmärkt att delta på länk och rabatten gäller även då!

Välkomna!

4
dec

Skidresa till Orsa Grönklitt

4-8 december 2022
Inbjudan till skidresan

Stad: Orsa
LÄNK TILL ANMÄLAN
Läs mer om Sverofs träningssatsning

Som en del i satsningen inför FM-vasan 2024 då vi hoppas ställa massor av reservofficerare på startlinjen genomför vi en första skidresa redan i december 2022. Det blir instruktörsledda teknikpass, möjlighet till massor av skidåkning och framför allt trevlig samvaro med gamla och nya vänner! Häng med!