Vi har uppdaterat vår webbplats och bytt system för medlemsregister. För att logga in som medlem behöver du skapa ett nytt lösenord. Du måste ha en registrerad e-postadress hos Sverof. Är du osäker på dina medlemsuppgifter, mejla kansli@sverof.se.

Föreläsningsserie & Krigsplaceringar vid LedS Komm

Carl. A Karlsson från Ledningsstaben på Högkvarteret under frågestund med Sverofs medlemmar

Sverofs satsning med föreläsningar under 2022 fortsätter. Nu finns möjlighet att söka krigsplaceringar på LedS Kommunikationsavdelning, något som presenteras av vår förra föreläsare, Carl. A Karlsson från Högkvarteret. Nu är även nästa föreläsning är bokad och kommer presenteras inom kort.

Under föreläsningen som var, onsdagen den 7 september, som behandlade Försvarsmakten, informationskrigföring och strategisk information presenterade föreläsare Carl. A Karlsson ett erbjudande. LEDS KOMM, alltså Ledningsstabens kommunikationsavdelning, behöver reservofficerare för placering till sin krigsorganisation. Funktionen är under utveckling och behovet av reservofficerare är stort på alla nivåer, centralt, regionalt och lokalt.

Tycker du att detta låter intressant och vill veta mer? Ta då kontakt med Jacob Eriksson på Sverof så förmedlas kontakten vidare till LEDS.

Vidare till nästa föreläsning som nu är bokad. Mer information kommer att delges medlemmar under den närmsta tiden. En ledtråd till ämnet är nordlig samt kylig verksamhetspåverkan. Håll er uppdaterade och missa inte Sverof i sociala medier för senaste nyheterna.

Med detta vill Jacob och Anton på Sverof tacka tidigare föreläsare och medlemmar som närvarat och ser framemot nästa föreläsning.

Kontaktperson

Jacob Eriksson

Projektledare
jacob.eriksson@sverof.se
070 – 522 86 19

Aktuellt

Nyhetsarkiv
Läs mer
26 september 2022

Inbjudan till längdskidträff hos Alewalds

Läs mer
25 september 2022

Sverof bjuder in till årets internationella vinterkurs för reservofficerare

Läs mer
12 september 2022

Livgardets dag