Vi har uppdaterat vår webbplats och bytt system för medlemsregister. För att logga in som medlem behöver du skapa ett nytt lösenord. Du måste ha en registrerad e-postadress hos Sverof. Är du osäker på dina medlemsuppgifter, mejla kansli@sverof.se.

Livgardets dag

Anton Kindlund informerar om vägen till RO och utbildningsvarianter

Efter tre års uppehåll kunde äntligen Livgardet bjuda in allmänheten, kollegor och samarbetspartners till att fira Livgardets dag den 10 september på Kungsängen. Dagen bjöd på många bra möten och samtal om vägen till att bli reservofficer med både värnpliktiga och allmänheten.

För de 5000 besökarna inleddes dagen med rundvandring bland inbjudna utställare och Livgardets egna utställningar av bland annat fordon, vapensystem, logistik och närlagad mat från kokgruppen. Därefter invigdes dagen genom tal av regementschef överste Stefan Nacksten följt av uppvisningar av bland annat 12:e motoriserade bataljon i SIB, strid i bebyggelse.

Jacob Eriksson och Anton Kindlund är mycket nöjda med dagen som för Sverofs del innebar många frågor om att vara reservofficer, tjänstgöringsmöjligheter och hur det är att ha både en militär och en civil karriär.

Sverof vill rikta ett stort tack till Livgardet för ett väl planerat och genomfört evenemang och till alla värnpliktiga som kom och pratade med oss. Vi ses igenom om ett år!

Kontaktperson

Jacob Eriksson

Projektledare
jacob.eriksson@sverof.se
070 – 522 86 19

Anton Kindlund

Rekryterings- och kommunikationschef
anton.kindlund@sverof.se
076-309 84 03

Aktuellt

Nyhetsarkiv
Läs mer
26 september 2022

Inbjudan till längdskidträff hos Alewalds

Läs mer
25 september 2022

Sverof bjuder in till årets internationella vinterkurs för reservofficerare

Läs mer
22 september 2022

Föreläsningsserie & Krigsplaceringar vid LedS Komm