Vi har uppdaterat vår webbplats och bytt system för medlemsregister. För att logga in som medlem behöver du skapa ett nytt lösenord. Du måste ha en registrerad e-postadress hos Sverof. Är du osäker på dina medlemsuppgifter, mejla kansli@sverof.se.

MHS H söker plutonchef till SOU

Har du lust att stötta Försvarsmakten och göra en insats för blivande officerskollegor? Jobba som plutonchef för genomförande av SOU på MHS Halmstad! Tjänsten passar utmärkt för reservofficerare då den är tidsbegränsad.

Tjänsten omfattar perioden v 232-307 där de två första veckorna är viktiga förberedelser inför inryckningen som sker v 234 och de sista veckorna är efterberedelser och utvärdering som sker efter vinterutbildningen som genomförs v 302-303.

Som plutonchef fungerar du som befäl som är med plutonen under hela terminen. Du leder och understödjer IPU-processen, genomför utvecklingssamtal och coachning. Du attesterar resor, biträder som instruktör i några kurser, effektuerar plutonens materieltjänst i samverkan med kommendant. Du är en relativt erfaren plutonchef med vilja att handleda och utveckla blivande officerskollegor. Du är OF1-2 alternativt OR 6-8.

Detta är ett bemanningsuppdrag som finansieras av FMTS och genomförs på MHS Halmstad. Frågor om anställning, löneanspråk mm ställs till HR-avdelningen på FMTS. Frågor om själva tjänsten ställs till Mattias Lyckekil, programchef SOU eller Gunnar Bylund, stf enhetschef.

Telefonnummer till samtliga hittas via Försvarsmaktens växel 08-7887500.

Skynda dig att söka – eller tipsa någon du tycker borde ansöka!

Kontaktperson

Anton Kindlund

Projektledare
anton.kindlund@sverof.se
076-309 84 03

Aktuellt

Nyhetsarkiv
Läs mer
6 augusti 2022

Inbjudan till after work hos Saab

Läs mer
1 juli 2022

Reservofficerare sökes till KombU och GSU

Läs mer
28 juni 2022

Reservofficeren ute med nytt nummer