MHS H söker plutonchef till SOU

Har du lust att stötta Försvarsmakten och göra en insats för blivande officerskollegor? Jobba som plutonchef för genomförande av SOU på MHS Halmstad! Tjänsten passar utmärkt för reservofficerare då den är tidsbegränsad.

Tjänsten omfattar perioden v 232-307 där de två första veckorna är viktiga förberedelser inför inryckningen som sker v 234 och de sista veckorna är efterberedelser och utvärdering som sker efter vinterutbildningen som genomförs v 302-303.

Som plutonchef fungerar du som befäl som är med plutonen under hela terminen. Du leder och understödjer IPU-processen, genomför utvecklingssamtal och coachning. Du attesterar resor, biträder som instruktör i några kurser, effektuerar plutonens materieltjänst i samverkan med kommendant. Du är en relativt erfaren plutonchef med vilja att handleda och utveckla blivande officerskollegor. Du är OF1-2 alternativt OR 6-8.

Detta är ett bemanningsuppdrag som finansieras av FMTS och genomförs på MHS Halmstad. Frågor om anställning, löneanspråk mm ställs till HR-avdelningen på FMTS. Frågor om själva tjänsten ställs till Mattias Lyckekil, programchef SOU eller Gunnar Bylund, stf enhetschef.

Telefonnummer till samtliga hittas via Försvarsmaktens växel 08-7887500.

Skynda dig att söka – eller tipsa någon du tycker borde ansöka!

Kontaktperson

Anton Kindlund

Kurschef Sverofs vinterutbildning
anton.kindlund@sverof.se
076-309 84 03

Aktuellt

Nyhetsarkiv
Läs mer
7 november 2023

Sverof stöttar Försvarsmaktens logistik med instruktörer

Läs mer
29 september 2023

Sverofs internationella vinterkurs 2024

Läs mer
21 september 2023

Reseberättelse från Nato Reserve Forces Integration Course