Vi har uppdaterat vår webbplats och bytt system för medlemsregister. För att logga in som medlem behöver du skapa ett nytt lösenord. Du måste ha en registrerad e-postadress hos Sverof. Är du osäker på dina medlemsuppgifter, mejla kansli@sverof.se.

Nya datum i Sverofs träningssatsning

Vi bjuder in till flera träningspass med fokus på så kallad älglufs, bilden, den kommande månaden.
Foto: Jakob Dahlström

Du har väl inte missat att Sverof genomför en träningssatsning mot Försvarsmaktsvasan 2024? Nu när hösten är på ingång vill vi påminna om att 30 september är sista datum för anmälan till vår skidresa till Orsa Grönklitt som äger rum den 4-8 december.

Under skidresan kommer Sverofs instruktörer Sara Eklund och Anton Kindlund att leda gemensamma träningspass på längdskidor där vi slipar på tekniken. Resan innebär också en utmärkt möjlighet till trevlig samvaro, egen träning och nya kontakter – allt till ett förmånligt medlemspris, exklusivt för Sverofs medlemmar.

Nu har vi dessutom uppdaterat kalendern med nya gemensamma träningspass, inledningsvis med stort fokus på så kallad älglufs (läs mer om det i höstnumret i Reservofficeren som kommer i september). Den 15 september och 1 oktober kör vi i Stockholm och den 8 oktober i Boden. Kom och var med, efter egen förmåga, på ett eller flera av passen. Välkommen!

Läs allt om vår tränings- och hälsosatsning på vår träningssida. Klicka här!

Kontaktperson

Sara Eklund

Längdskidinstruktör/Styrelseledamot
sara.eklund@sverof.se
070-610 04 58
Sara har en mycket gedigen träningsbakgrund och har genomfört flera svenska klassiker och flera triathlon. Dessutom har hon klarat av den så kallade superklassikern (alla klassikerlopp inom 24 timmar) och ett iron man med full distans. Hon har åkt längdskidor hela uppväxten och har en topp 10-placering på FM-vasan. Sara är utöver detta utbildad lärare i idrott och hälsa.

Anton Kindlund

Rekryterings- och kommunikationschef
anton.kindlund@sverof.se
076-309 84 03

Aktuellt

Nyhetsarkiv
Läs mer
26 september 2022

Inbjudan till längdskidträff hos Alewalds

Läs mer
25 september 2022

Sverof bjuder in till årets internationella vinterkurs för reservofficerare

Läs mer
22 september 2022

Föreläsningsserie & Krigsplaceringar vid LedS Komm