Vi har uppdaterat vår webbplats och bytt system för medlemsregister. För att logga in som medlem behöver du skapa ett nytt lösenord. Du måste ha en registrerad e-postadress hos Sverof. Är du osäker på dina medlemsuppgifter, mejla kansli@sverof.se.

Reservofficersakademien bjuder in till vårens studiecirkel

Nu är anmälan öppen till vårens studiecirkel med Reservofficersakademien (ROAK), på temat ”Krig i vår tid”. Studiecirkeln kommer att behandla lärdomar från Ukrainakriget med fokus på bland annat Ukrainas uppdragstaktiska framgångar, sabotage mot infrastruktur och informationskrigföring.

Studiecirkeln har ett introduktionsmöte innan årsskiftet följt av sex kunskapskvällar under vårterminen 2023. Deltagandet är digitalt. ROAK har sedan uppstarten i slutet av 2020 växt och samlar nu allt fler deltagare och utgör därmed en stor möjlighet för reservofficerare i alla åldrar att förkovra sig i högst relevanta säkerhets- och försvarspolitiska frågor.

Ordinarie anmälningsavgift är 300 kronor, men du som Sverofmedlem deltar gratis. Detta gäller förstås även nya medlemmar! Sista dag att anmäla sig är den 20 november.

Läs mer om vårens studiecirkel och anmäl dig här.

Kontaktperson

Anton Kindlund

Rekryterings- och kommunikationschef
anton.kindlund@sverof.se
076-309 84 03

Aktuellt

Nyhetsarkiv
Läs mer
24 november 2022

Reservofficerare utbildar civil personal ur FMLog och Sverof upprättar instruktörspool

Läs mer
15 november 2022

Rekrytering av chef för Frivilliga Flygkåren

Läs mer
14 november 2022

Sverofs lokalavdelningar samverkade i Göteborg