Vi har uppdaterat vår webbplats och bytt system för medlemsregister. För att logga in som medlem behöver du skapa ett nytt lösenord. Du måste ha en registrerad e-postadress hos Sverof. Är du osäker på dina medlemsuppgifter, mejla kansli@sverof.se.

Sverof bjuder in till vinterutbildning 2022

Nu bjuder Sverof in till säsongens vinterutbildning av reservofficerare på Camp Ånn! Kursen är en vecka lång och vänder sig till reservofficerare som vill bibehålla, förbättra eller repetera sin förmåga att militärt verka i vintermiljö. Sverof står som arrangör, med stöd av Försvarsutbildarna och Militärhögskolan Halmstad.

– Jag ser verkligen fram emot att kunna genomföra utbildningen den här vintern, säger kurschef Oscar Karlflo. Vi kommer att ställa upp med ett erfaret instruktörslag där det förutom norsk kompetens också ingår reservofficerare från K 3 och Arméns jägarbataljon.

Efter att ha blivit tvungna att ställa in förra årets vinterutbildning på grund av Covid-19 kan Sverof alltså på nytt arrangera kursen, dit också nordiska och brittiska reservofficerare bjuds in. Förutom övning i vinterförmåga innebär således utbildningen ett utmärkt tillfälle till intressant nätverkande för deltagarna.

Bilderna kommer från en kurs som genomfördes ett tidigare år.

Kontaktperson

Anton Kindlund

Rekryterings- och kommunikationschef
anton.kindlund@sverof.se
076-309 84 03

Aktuellt

Nyhetsarkiv
Läs mer
24 november 2022

Reservofficerare utbildar civil personal ur FMLog och Sverof upprättar instruktörspool

Läs mer
15 november 2022

Rekrytering av chef för Frivilliga Flygkåren

Läs mer
14 november 2022

Sverofs lokalavdelningar samverkade i Göteborg