Vi har uppdaterat vår webbplats och bytt system för medlemsregister. För att logga in som medlem behöver du skapa ett nytt lösenord. Du måste ha en registrerad e-postadress hos Sverof. Är du osäker på dina medlemsuppgifter, mejla kansli@sverof.se.

Sverofs lokalavdelningar samverkade i Göteborg

Sverofs förbundsordförande Magnus Konradsson
Foto: Anton Kindlund

I helgen genomfördes Sverofs ordförandekonferens i Försvarsutbildarnas lokaler i Göteborg. Till konferensen bjuds ordförandena från Sverofs tio lokalavdelningar in för att diskutera förbundets utveckling, informera om sin egen verksamhet och få viktig information från bland annat förbundsstyrelsen.  

– Vi hade bra diskussioner om viktiga och aktuella frågor, säger Sverofs förbundsordförande Magnus Konradsson som stod värd för konferensen. Det är stimulerande att träffa lokalavdelningarna, utbyta erfarenheter och få input på det arbete som vi genomför. Självklart är det också roligt och mycket givande att ta del av deras verksamhet och läge. 

Sara Eklund, styrelseledamot, leder en del av mötet.

På plats var också Sverofs jubileumsförvaltare Sven Lundberg som gav information om Reservofficerens år 2024. Då firar Sverof sitt 100-årsjubileum vilket kommer att högtidlighållas på flertalet sätt, och planeringsarbetet inför detta pågår redan för fullt. Mer information kommer! 

Vill du veta mer om Sverofs lokalavdelningar? De erbjuder ett utbud av aktiviteter som till exempel skytte, samkväm och föreläsningsverksamhet och samlar reservofficerare i sitt område. Se vilken avdelning som finns på din ort och hitta kontaktuppgifter till dem här

Kontaktperson

Jan Kvernby

Förbundssekreterare och kanslichef

Jacob Eriksson

Projektledare
jacob.eriksson@sverof.se
070 – 522 86 19

Aktuellt

Nyhetsarkiv
Läs mer
24 november 2022

Reservofficerare utbildar civil personal ur FMLog och Sverof upprättar instruktörspool

Läs mer
15 november 2022

Rekrytering av chef för Frivilliga Flygkåren

Läs mer
11 november 2022

Reservofficersakademien bjuder in till vårens studiecirkel